o-krill.png

Το Ω krill oil απο την Euphausia Superba της Ανταρκτικής εγγυάται άριστη Βιοδιαθεσιμότητα & Σημαντική Βελτίωση των επιπέδων Ω 3 στόν οργανισμό.

Νέας Γενιάς και προηγμένης σύνθεσης, Αυτούσιο και Αποσμημένο Ω Krill oil με γεύση και οσμή βανίλλιας, σε μικρή κάψουλα. Προσφέρουν εξαιρετικά οφέλη στην υγεία.

Το Ω-Krill oil 590mg απο την Νορβηγία , περιέχει:

ΣΥΝΘΕΣΗ ΛΙΠΙΔΙΩΝ
Σύνολο Φωσφολιπιδίων 330mg
Φωσφατιδυλοχολίνη 283mg
Χολίνη 41mg

ΣΥΝΘΕΣΗ ΩΜΕΓΑ -3
Ωμέγα 3 Μακράς Αλύσου 159mg
EPA  (Εικοσαπεντανοικό οξύ) 89mg
DHA (Δοκοσαεξανοικό οξύ) 41mg
Ασταξανθίνη 50μg

Ενέργεια 5 Kcal/ κάψουλα.
Χωρίς Γλουτένη
Μή Μεταλλαγμένο (Non GMO) Προιόν.
Σύμφωνα με την Ευρωπαική Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (ΕFSA) ,το Ω krill oil είναι άριστη προστασία για την καρδιά, το συκώτι και τον εγκέφαλο, βοηθάει στον έλεγχο του βάρους και είναι ιδανικό για όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό.

PL (phospholipids) – Standard Krill Oil – Purified Ω Krill Oil
TG (triglycerides)
Salts (e.g. TMAO)

PL (phospholipids) – Purified Krill Oil
TG (triglycerides) – Concentrated Krill Oil

Το νεο μοναδικά συμπυκνωμενο Ω krill oil ,είναι αποδεκτό απο την Ευρωπαική Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA) για την αναβάθμιση της υγειας , με προτεινόμενη δοσολογία εως 2 κάψουλες ημερησίως.

Ωμέγα 3 Μακράς Αλύσου EPA (Εικοσαπεντανοικό οξύ ) και DHA (Δοκοσαεξανοικό οξύ )

Τα οφέλη του EPA και DHA στο ανθρώπινο σώμα είναι πολλαπλά. Βελτιώνουν την καρδιακή λειτουργία,συμβάλλουν στη διατήρηση των τριγλυκεριδίων στο αίμα και της αρτηριακής πίεσης σε φυσιολογικά επίπεδα.
Το DHA ιδίως συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου και της όρασης. Επιπλέον  είναι σημαντικό για τα παιδιά  επειδή συμβάλλει στην ανάπτυξη των οφθαλμών  του εμβρύου και στην κανονική ανάπτυξη των βρεφών.

Το ΕΡΑ αποτελείται από 20 άτομα άνθρακα και πέντε διπλούς δεσμούς και μπορεί να μετατραπεί σε DHA.
Το DHA είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα λιπαρού οξέος, με 22 άτομα άνθρακα και έξι διπλούς δεσμούς.
Δεδομένου ότι το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να παράξει EPA και DHA από μόνο του, είναι σημαντικό αυτά τα λιπαρά οξέα να παρέχονται με το Ω krill oil.

ΦΩΣΦΟΛΙΠΙΔΙΑ

Ένα λιπίδιο που αποτελείται από μία φωσφορική ομάδα και γλυκερόλη και δύο λιπαρά οξέα.
Η καλύτερη μορφή χορήγησης EPA & DHA.
Αντιπροσωπεύει τα δομικά στοιχεία όλων των κυτταρικών μεμβρανών.

ΧΟΛΙΝΗ

Η Χολίνη, η ομάδα κεφαλής της φωσφατιδυλοχολίνης, είναι ένα βασικό συστατικό για την υγεία.
Εκτός του ότι είναι ένα σημαντικό συστατικό των φωσφολιπιδίων, η χολίνη χρησιμοποιείται επίσης από το σώμα για να παράγει ακετυλοχολίνη, έναν νευροδιαβιβαστή που εμπλέκεται στα νευρωνικά δίκτυα που συνδέονται με τη μνήμη. Η γήρανση μειώνει τη διαθεσιμότητα των νευροδιαβιβαστών όπως η ακετυλοχολίνη.

Ιατρικοί ερευνητές υποθέτουν ότι η συμπλήρωση ενώσεων που περιέχουν χολίνη, όπως η φωσφατιδυλοχολίνη, θα μπορούσε να διεγείρει την παραγωγή της ακετυλοχολίνης και να αποφέρει πιθανή ευεργετική επίδραση επί του κεντρικού νευρικού συστήματος.

Η χολίνη είναι ιδιαίτερα σημαντική για vegetarians, vegans καθώς και άτομα που καταναλώνουν αλκοόλ, δεδομένου ότι οι ομάδες αυτές είναι γνωστό ότι έχουν αυξημένο κίνδυνο ανεπάρκειας χολίνης.

Η ανεπάρκεια χολίνης όχι μόνο αυξάνει τον κίνδυνο ανάπτυξης ηπατικής δυσλειτουργίας, αλλά θα μπορούσε επίσης να δυσχεραίνει τη μνήμη.
Η υψηλή πρόσληψη χολίνης ενδέχεται να μειώνει τον κίνδυνο του καρκίνου του μαστού και του παχέος εντέρου.

ΑΣΤΑΞΑΝΘΙΝΗ

Το Ω Krill oil ειναι πλούσιο σε ασταξανθίνη, ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό καροτενοειδές με αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες που εχουν ικανότητα να διαπερνούν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό.

Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες είναι ασταθή μόρια που μπορούν να βλάψουν τα κύτταρα και να αυξήσουν τον κίνδυνο για ασθένειες που σχετίζονται με την ηλικία, καρκίνο, και καρδιοπάθειες.

Η ασταξανθίνη δίνει στο Ω krill oil το βαθύ κόκκινο χρώμα του, και έχει συσχετισθεί με την προστασία των λιπιδίων και των λιποπρωτεϊνών χαμηλής πυκνότητας (LDL) από την οξείδωση, διατηρώντας τα φυσικά φρέσκα και σταθερά με την πάροδο του χρόνου – δηλαδή είναι ένα φυσικό συντηρητικό.

Ετσι, το Ω krill oil διατηρείται χωρίς να περιέχει πρόσθετα χημικά συντηρητικά,όπως άλλες πηγές Ωμεγα λιπαρών.

Οι έρευνες δείχνουν ότι είναι ευεργετικό για την καρδιαγγειακή υγεία, επειδή αυξάνει την «καλή» HDL-χοληστερόλη και μειώνει τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων και στους ανθρώπους αλλά και στα κατοικίδια ζώα.